Μια πανεύκολη συνταγή για μους λευκής σοκολάτας με 2 μόνο υλικά σε 3 κινήσεις. θα προσφέρετε στην οικογένεια ή στους καλεσμένους σας ένα πανεύκολο και εντυπωσιακό γλυκό.
Χωρίζουμε τον κρόκο απο το ασπράδι του αβγού. Χτυπάμε το ασπράδι με 1 πρέζα αλάτι σε μαρέγκα.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς.Χτυπάμε τον κρόκο με τη ζάχαρη να αφρατέψει.
Βγάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα απο το μπεν μαρί,την αφήνουμε να μισοκρυώσει και την ανακατεύουμε προσεκτικά με το μείγμα του κρόκου.
Προσθέτουμε προσεκτικά τη σαντιγί και μετα τη μαρέγκα.Αδειάζουμε την έτοιμη μουσ σε γυάλινο δοχείο ή σε φλιτζάνια για επιδόρπιο και την αφήνουμε ολη νυχτα στο ψυγείο να σφίξει.
Για το σερβίρισμα,παίρνουμε με το κουτάλι του παγωτού μπάλες απο τη μους και τις βάζουμε σε πιάτα.Γαρνίρουμε με σος σοκολάτας.
Serving Size 2
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.