Τρυφερές και ζουμερές βοδινές μπριζόλας, αναμεμιγμένες με πιπεριές και πολλά κρεμμύδια. Υπέροχη εύκολη συνταγή που μπορείτε να σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή απλό ρύζι.
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Πασπαλίστε ομοιόμορφα τις μπριζόλες με πάπρικα, με 1/8 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι, και 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι. Προσθέστε 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού λάδι στην κατσαρόλα και βάλτε τις μπριζόλες στο τηγάνι. Αφήστε για 4 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά της μπριζόλας. Όταν ανακτήσουν το επιθυμητό βαθμό ψησίματος, αφαιρέστε τις από το τηγάνι και αφήστε τες να ξεκουραστούν για 10 λεπτά
Προσθέστε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσαθεί τσιγαρίστε το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Στη συνέχεια σοτάρετε για 4 λεπτά τις πράσσινες πιπερίες στο τηγάνι, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μόλις πάρουν το επιθυμητό ψήσιμο, αφαιρέστε τα από τη θερμότητα και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 5 λεπτά. Ρίξτε το υπόλοιπο 1/4 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι και το υπόλοιπο 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι στα υλικά. Βάλτε το μείγμα σε μια πιατέλα. Κόψτε το στεϊκ σε λεπτές φέτες και τοποθετήστε τες πάνω στο μείγμα με το κρεμμύδι και τις πράσσινες πιπερίες. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το γκρίζο θαλασσινό αλάτι και σερβίρουμε με τα κομμάτια λαϊμ.
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.